Bruiloften

Ben je op zoek naar een sfeervolle en intieme locatie voor je huwelijksdag? Bij Bij van Bruggen ben je aan het juiste adres. Of je nu alleen de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden of alle onderdelen op 1 locatie wilt onderbrengen, wij kunnen je helpen om van je huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

Geef je gasten de kans om je te feliciteren in een feestelijke omgeving. Of je de receptie nu gepland hebt staan na het burgerlijk of kerkelijk huwelijk of je wilt de mensen ’s avonds de gelegenheid geven om je te feliciteren?  Bij van Bruggen is een fantastische locatie om de huwelijksreceptie te organiseren. Van koffie en thee met gebak tot een uitgebreide borrel met overheerlijke hapjes; samen zorgen we ervoor dat het aan jullie en de gasten niets zal ontbreken.

De invulling van jullie receptie doen we natuurlijk samen, want de dag moet precies zijn zoals jullie voor ogen hebben. Uiteraard hebben wij suggesties. Op die manier hoef je niet alles zelf te bedenken!

Eventueel kunnen we jullie helpen met de muzikale invulling.

Grazing Table of een Buffet

Intiem met een klein gezelschap of juist met een grote groep? Uiteraard is het Bij van Bruggen mogelijk om te gebruik te maken van onze specialiteit; De Grazing Table.

Zowel grote Grazing Tables als buffetten kunnen door ons georganiseerd worden.

Wij kunnen helpen met meerdere suggesties zowel in diner als buffet vorm. Denk je aan een luxe Grazing Table diner of juist aan een buffet? Wil je liever een Tapasbuffet of een Barbecue? Bij van Bruggen kan aan alle wensen voldoen!

Hebben wij niet de juiste suggestie paraat? Dan maken we er één op maat!

Bel, mail of kom langs voor de mogelijkheden en meer informatie.

Nieuwsbrief