Alle pizza’s worden bereid met vers pizzadeeg, gemaakt naar authentiek Napolitaans recept. water, bloem, zout en gist worden op ambachtelijke wijze tot deegbollen gemaakt die minimaal 24 uur rijzen en rijpen. Met geoefende hand worden de bodems gevormd en belegd met de beste ingrediënten.

De pizza’s worden gebakken in een steenoven op 450 graden celsius in 60-90 seconden! Nizza Napoletana in Deventer. Buon appetito!

 

pizza’s

 

Marinara – €9,-

la san marzano tomaten, basilicum, oregano, knoflook, olijfolie(extra vergine)

Margherita €10,50

la san marzano tomaten, mozzarella, basilicum, grana padano, olijfolie(extra vergine)

Braccio di Ferro – €12,50

mozzarella, baby spinazie, ricotta, feta, knoflook, grana padano, zwarte peper

Melanzane – €12,50

la san marzano tomaten, mozzarella, gegrilde aubergine, grana padano, basilicum, knoflook, olijfolie(extra vergine)

Dio/Mio – €12,50

la san marzano tomaten, mozzarella, basilicum, venkelsalami, huisgemaakte pittige honing

Prosciutto Crudo – €13,50

mozzarella, cherry tomaten, rauwe italiaanse ham, rucola, grana padano snippers

pizza
Nieuwsbrief