Gezellig genieten op een unieke locatie

De huisgemaakte high tea is de specialiteit Bij van Bruggen. Voor een high tea zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Van grote groepen tot duo’s, wij streven er naar om iedereen een culinair hoogstandje voor te schotelen. Hierbij houden we graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren en/of diëten.

Geniet van heerlijke cakes, teabread, sandwiches en taart. Alles huisgemaakt en vaak geïnspireerd op het seizoen. Om je vingers bij af te likken! Wij  kunnen u laten kiezen tussen 2 verschillende high tea’s:

 

Steenbrugge High Tea – € 17,95

We serveren verschillende zoete hapjes, zoals een scone met clotted cream, ons huisgemaakte teabread en overheerlijke gebakjes van Elisabeth.  Dit combineren we met hartige sandwiches, fruit en ‘specials van de week’. Uiteraard geniet u onbeperkt van onze losse thee.

 

Bij van Bruggen High Tea – € 23,95

Deze High Tea is net wat uitgebreider dan de bovenstaande versie. Ook hier serveren we al het lekkers dat Bij van Bruggen te bieden heeft en houden we rekening met het seizoen. Ga lekker zitten, wij schenken een glaasje bubbels voor u in (met of zonder alcohol) en laat u verrassen. Ook hier geniet u onbeperkt van onze losse thee.

 

Gezien de voorbereiding is het verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig online, klik hier.

 

Natuurlijk leveren wij maatwerk. Wij kunnen alles ook glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, notenvrij en/of suikervrij serveren. Geef dit wel even aan wanneer u reserveert.

 

“Heerlijke thee, mooie plek, leuke mensen én ook nog lekkernijen voor mensen die geen gluten en/of suiker eten” – Ingrid op Facebook

 

Ook voor grote groepen kunnen wij een High Tea serveren

Nieuwsbrief