Speciale biertjes van ‘het Streekbierenhuis’

Geïnspireerd door al het goede dat lokaal gebrouwen speciaal bier te bieden heeft, is het Streekbierenhuis opgericht. Daarmee wordt bier van kleinschalige brouwerijen bereikbaar voor de bierliefhebber die het bier van dichtbij wil proeven. Dit kan door vriend te worden of door gewoon te komen proeven in ons theehuis.

 

Het Streekbierenhuis biedt een seizoensgebonden assortiment van perfecte kwaliteit. Het bier van het Streekbierenhuis ademt de sfeer van de brouwers uit. De biertjes komen vaak van kleinschalige brouwerijen die hun eigen bier brouwen in een eigen brouwerij. Dit gebeurt vaak op een dergelijk kleine schaal, dat deze bieren niet of nauwelijks bij een horecagelegenheid of slijterij te koop zijn.

 

High Beer

Dankzij het Streekbierenhuis kunnen we elke 3 maanden nieuwe bieren serveren en dat combineren we graag met bijpassende hapjes. Zo ontstond het idee voor een ‘High Beer’. Ook kunt u bij ons genieten van heerlijke wijnen en een ‘High Wine’, want van wijn kunnen wij net zo genieten. In verband met de voorbereiding is reserveren wel zo prettig en dient u met minimaal met 2 personen te zijn.

 

Meer informatie: Streekbierenhuis.nl

 

Nieuwsbrief