Vergaderen en zakelijke bijeenkomsten

Kom binnen! Bij van Bruggen is van alle markten thuis. Met twee mooie ruimtes in ons moderne theehuis, is Bij van Bruggen een unieke vergaderaccommodatie en een bijzondere feestlocatie aan de rand van het Zandweteringpark in Deventer. In de prachtige, landelijke omgeving tussen Schalkhaar en Diepenveen verrassen wij jullie als groep graag met onze lekkernijen.

Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 98 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Bij van Bruggen een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen, presentaties en trainingen te geven of om een buitengewoon feest te vieren. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Natuurlijk voorzien wij jullie graag van een bij jouw programma passend ontbijt, lunch, high-tea, buffet, borrelarrangement of diner. Bij van Bruggen ontvangen wij je graag. Kom binnen, ervaar het thuisgevoel en wees welkom!

Groen & persoonlijk

De groene omgeving, de faciliteiten, de centrale ligging en de persoonlijke service; alles is gericht op een geslaagde meeting. We denken graag met je mee over de beste plek en invulling van jouw bijeenkomst.
Wist je dat vergaderen in een groene omgeving de hersenen positief beïnvloedt? Je gaat creatiever denken en stapt makkelijker uit je comfort zone. Combineer een vergadering of meeting ook eens met een wandeling door het bos en/of park naast ons theehuis.

Lokaal & puur

Eerlijk, puur en vers. Dat zijn de ingrediënten van al onze producten. Wij combineren graag het nuttige met het aangename en verrassen je dan ook graag met slow roasted koffie, pure frisse theemelanges en verrassende zoete en hartige lekkernijen.

Dieetwensen? Laat het ons op tijd weten zodat we voor iedereen een heerlijke maaltijd kunnen bereiden!

Vergaderen bij Bij van Bruggen is altijd inclusief:

• Onbeperkt koffie, thee en tafelwater (tot 10 personen, daarna 8,50 per extra persoon)
• Flip-over en stiften
• Beamer (1 beschikbaar, meer in overleg)
• Gratis WiFi
• Gratis parkeren

Extra opties:

Geheel verzorgd ontbijt, lunch of diner, lekkernijen bij de koffie en thee of borrel. Neem contact op voor onze mogelijkheden en prijzen.

Nieuwsbrief