Vergaderen en Team-meetings

U bent van harte welkom! Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunt u op veilige wijze samenkomen.

 

Kom binnen! Bij van Bruggen is van alle markten thuis. Met twee mooie ruimtes in ons moderne theehuis, is Bij van Bruggen een unieke vergaderaccommodatie en een bijzondere feest-locatie aan de rand van het park Zandweteringen in Deventer. In de prachtige, landelijke omgeving tussen Schalkhaar en Diepenveen verrassen wij u als groep graag met onze lekkernijen.

Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 98 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Bij van Bruggen een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen, presentaties en trainingen te geven of om een buitengewoon feest te vieren. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Natuurlijk voorzien wij u graag van een bij uw programma passend ontbijt, lunch, high-tea, buffet, borrelarrangement of diner. Daarnaast bieden wij gezellig, actief en gezamenlijk vermaak aan middels diverse unieke Bij van Bruggen arrangementen. Bij van Bruggen ontvangen wij u graag. Kom
binnen, ervaar het thuisgevoel en wees welkom!

 

Groen & persoonlijk

De groene omgeving, de faciliteiten, de centrale ligging en de persoonlijke service; alles is gericht op een geslaagde meeting. We denken graag met u mee over de beste plek en invulling van uw bijeenkomst.
Wist u dat vergaderen in een groene omgeving de hersenen positief beïnvloedt? Je gaat creatiever denken en stapt makkelijker uit je comfort zone.

Lokaal & puur

Eerlijk, puur en vers. Dat zijn de ingrediënten van al onze producten. Wij combineren graag het nuttige met het aangename en verrassen u dan ook graag met slow roasted koffie, pure frisse theemelanges en verrassende zoete en hartige lekkernijen.

10-RITTENARRANGEMENT (één jaar geldig)

Bij het 10-rittenarragement kunt u kiezen uit 10 halve dagen, 10 hele dagen of een
combinatie hiervan in overleg.
– 10 x een halve dag á € 210, (excl. BTW)
– 10 x een hele dag á € 400, (excl. BTW)
– Na 5 x een hele en 5 x een halve dag, ontvangt een halve dag gratis!

Deze arrangementen geldt voor maximaal 10 personen, voor iedere extra persoon betaalt u
8,50 euro.

Inclusief:

• Onbeperkt koffie, thee en tafelwater
• Flip-over en stiften
• Beamer (1 beschikbaar)
• Gratis WiFi
• Gratis parkeren

Extra opties:

Geheel verzorgde lunch, lekkernijen bij de koffie en thee of borrel. Vraag naar onze
mogelijkheden en prijzen.

Nieuwsbrief