Vergaderen?

Ook zakelijk staan onze deuren voor u open. U kunt bij ons een ruimte huren voor een dag of een dagdeel, om bijvoorbeeld te vergaderen of te brainstormen, maar ook voor het geven van een workshop. Bij Van Bruggen vergadert u anders dan anders. Onze vergaderzaal is landelijk gelegen en kijkt uit over het Weteringenpark. Deze besloten ruimte is prima geschikt voor kleine gezelschappen vanaf 6 personen tot groepen van 80 personen. Door de centrale ligging nabij Deventer en de gratis parkeermogelijkheden, is Bij Van Bruggen een uitstekende inspirerende omgeving om van gedachten te wisselen. De ruimte is van alle gemakken voorzien (draadloos internet (WiFi), beamer, trainerskit etc) om in een sfeervolle en landelijke omgeving een fijne productieve dag te bleven.

Wij zijn zeer flexibel en luisteren graag naar uw wensen. Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan.

Feestje?

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon graag ontspannen samen zijn? Ook dan kunt u bij ons terecht! Te denken valt aan een high tea, een barbecue of proeverij. In overleg zijn er vele mogelijkheden, zodat het feest op úw manier gevierd kan worden. Buiten, op ons terras bij de kachel, of binnen in een sfeervolle zaal (of een combi van deze twee) behoort tot de mogelijkheden.

Bij Van Bruggen staat voor vers, ambachtelijk, lekker en ongedwongen. Dat proef je aan onze producten en ervaar je als je binnenkomt. Maar Bij Van Bruggen is meer dan alleen gezond & vers eten. Zo kunt u bij ons terecht voor barbecues, recepties, buffetten, feesten, bruiloften, proeverijen, high tea’s. Het bieden van maatwerk is ons op het lijf geschreven. Wij staan open voor uw ideeën en wensen. Graag komen wij met u in gesprek om deze te verwezenlijken en er een onvergetelijke dag van te maken.

Nieuwsbrief