Bestel uw High-Tea voor 1e of 2e kerstdag!

Een heerlijke kerst in huis…

Reserveer nu uw High-tea voor 1e of 2e kerstdag.
Wij gaan deze kerst een overheerlijke high-tea voor u verzorgen. Voor uzelf of om weg te geven! Een prachtige houten etagère gevuld met zoetigheden, hartige hapjes, van broodjes met huis gerookte zalm tot overheerlijke taartjes van Elisabeth.

Naast de lekkernijen heeft ook gelijk een leuke kersttheeplank met 4 bewaar-blikjes met onze losse
thee!

Voor de kinderen hebben wij een kartonnen etagère om zelf te versieren, er zitten al leuke kerst etiketjes en kerstballetjes bij. Natuurlijk hebben we voor de kinderen allerlei lekkere kersthapjes die zij zelf op de etagère kunnen leggen!

Volwassenen is € 29,95 per persoon.
Kinderen € 13,95 per kind.

Tijdens de kerstdagen kunt u de high-tea afhalen of laten bezorgen (bezorgkosten € 5,95 per adres) tussen 11.00 en 14.00 uur. Via onderstaande link kunt u alle informatie vinden die nodig is voor een geslaagde bestelling

Onze etagère is te bestellen per 2 personen.

Klik Hier om uw high-Tea te bestellen!

Winkel

In het pand bevindt zich ook een winkel. Hier verkopen we met name losse thee maar ook koffie en allerlei passende accessoires. Ook verschillende unieke theepresentaties staan er tentoongesteld. Van Bruggen is namelijk de ontwikkelaar van een aantal unieke theeconcepten zoals de theeplank, theedrager en theetoren. Al deze producten kunt u ook online bestellen in onze webshop, maar wanneer u in de buurt bent, bent u van harte welkom in onze winkel, ook om uw (online) bestelling af te halen.

De openingstijden van onze winkel zijn:

  • Maandag t/m woensdag geopend op afspraak (neem contact met ons op)
  • Donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

 

Cadeaubonnen

In onze webshop zijn ook verschillende cadeaubonnen verkrijgbaar. Deze zijn te besteden in ons theehuis en in onze webshop.

Ga naar onze webshop!

Nieuwsbrief